Vakantiehuis/zakelijke meeting

Vakantiehuis

U kunt ons Gastenverblijf ook boeken voor een weekend, midweek of week. U heeft dan de beschikking over onze gehele Gastenverblijf (160 m2) met woonruimte met open haard, compleet ingerichte keuken, sfeervol ingerichte slaapkamers met luxe badkamer en een eigen veranda alwaar u uitkijkt over een prachtig Hollands polderlandschap met grazende koeien en waar u zowel s’ochtends als s’avonds kunt genieten van de opkomende en ondergaande zon.

Op 1 km afstand ligt het natuurgebied Willeskop alwaar u uren kunt wandelen en genieten. Natuurgebied Willeskop is een moerasgebied en wordt in de volksmond ook wel ‘Vogeltjesland’ genoemd. Er zijn hier vele soorten planten te vinden, zoals de echte koekoeksbloem, het moerasvergeet-mij-nietje en de beschermde zwanenbloem. Ook leven er vele soorten vogels, waaronder de witvleugelstern, Amerikaanse wintertaling en ralreiger.
Vanaf de uitkijktoren heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over het natuurgebied.

Kijkt u voor de juiste prijzen bij Tarieven.

Zakelijke meeting

Ook voor een kleine (zakelijke) meeting tot max. 10 personen kunt u bij ons terecht.
Prijzen op aanvraag. Eventueel kunt u uw meeting afsluiten met een diner in het naastgelegen restaurant (op loopafstand).

Heeft u andere (familie)bijeenkomsten te organiseren neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

  • Gastenverblijf Hoogenboom - Willeskop 85 - 3417 MC Montfoort - Tel. +31 (0)6 13 27 34 93