Over ons

Wij zijn Dik en Marga Hoogenboom en wonen samen met onze drie kinderen op onze boerderij. Dik is inmiddels de vierde generatie die actief bezig is met boeren. Deze boerderij, een zogenaamde “langhuisboerderij” stamt uit 1874. Wij melken ongeveer 100 koeien en leveren onze melk aan Friesland Campina. Op onze boerderij zijn kalfjes, poezen, een paard en twee hondjes aanwezig.

Gastenverblijf

In januari 2012 zijn wij begonnen met de bouw van ons Gastenverblijf en in oktober 2012 hebben wij onze eerste gasten mogen ontvangen. Het is een ruime vakantiewoning/B&B en wij hebben al vele tevreden gasten mogen uitzwaaien.
In juni 2014 is ons Gastenverblijf uitgebreid met een appartement op de eerste verdieping, geheel zelfvoorzienend, zodat u ook met een klein gezelschap kunt genieten van al het moois dat Het Groene Hart u te bieden heeft.

U kunt bij ons heerlijk overnachten in een mooi polderlandschap met veel rust en ruimte en toch dichtbij de grote steden zoals Utrecht en Amsterdam. Wij ontvangen u graag als onze gast!

Gastenverblijf Hoogenboom in de krant

  • Gastenverblijf Hoogenboom - Willeskop 85 - 3417 MC Montfoort - Tel. +31 (0)6 13 27 34 93