Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ip-adres 54.162.163.181 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Esther van Geerestein uit Kootwijkerbroek schreef op 17 november 2017 om 20:24:
Met een groep van 11 meiden hebben wij ons jaarlijkse weekendje weg in het gastenverblijf gevierd. Het is een super netjes gastenverblijf. Je zit heerlijk vrij maar bent met de bus binnen een uurtje in Utrecht of Gouda. Je hebt alle ruimte en iedere kamer heeft een eigen badkamer met toilet. Zeker een aanrader!
Jasper Engel uit Vlaardingen schreef op 7 oktober 2016 om 13:31:
Centraal en mooi gelegen, comfortabel, schoon en functioneel gastenverblijf naast de boerderij, waar vooral de kinderen in ons vijftienkoppig gezelschap vrij konden bewegen. Gastvrijheid, servicegerichtheid, voldoende recreatie- en eetgelegenheid en als cadeautje prachtig weer maakten ons verblijf bij Marga en Dik Hoogenboom onvergetelijk, met als toegevoegde waarde de oppas van zoon Stan. Een niet misteverstane aanrader.
Hans Kas uit Hoofddorp schreef op 27 juni 2016 om 13:26:
Met onze Klaverjasclub van 12 personen hebben we een heerlijk weekend gehad in Gastenverblijf Hoogenboom. Prachtige, luxe kamers, gezellige huiskamer en vide en midden tussen de koeien, die regelmatig langskomen. Prachtig vrij uitzicht. Ook de service laat niets te wensen over, kortom een aanrader.
Ruth und Wolfgang uit Berlin/Deutschland schreef op 19 mei 2016 om 08:02:
Wir haben wunderschöne Tage in Villeskop und Umgebung verbracht. Ein sehr guter Ausgangspunkt für unsere Radtouren und Fahrten mit dem Auto war Ihre wunderschöne Ferienwohnung, Alles modern und trotzdem sehr gemütlich und individuell. Sauber, ordentlich und beste Möglichkeiten, sich zu erholen. Schön waren auch der Kontakt mit Ihrer Familie, die Gespräche und natürlich das direkte Erlebnis mit den Tieren auf Ihrem Hof, insbesondere die vielen in unserer Woche geborenen Kälbchen, für uns als Stadtmenschen ein bleibendes Erlebnis. Wir kommen gern wieder und werden Sie auch weiter empfehlen. Ihnen, liebe Maria, und Ihrer Familie weiterhin alles Gute. Mai 2016
Riny uit Eefde schreef op 8 april 2016 om 20:58:
We hebben met onze vriendenclub van 12 personen genoten van de midweek in het groene hart. De accommodatie van de familie Hoogenboom kan ik iedereen aanraden. Een prachtig, sfeervol ingericht vakantiehuis.in een prachtige omgeving.Heerlijk genoten van de lekkere broodjes van bakkerij Treur uit Oudewater die keurig iedere ochtend bezorgt werden. Ook de Chinees uit Oudeater kunnen we aanbevelen. Ook hebben we nog heerlijk geluncht bij Eetcafe Lumiere. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.
Daniella uit Den Haag schreef op 8 april 2016 om 07:33:
Wij hebben met een gezelschap van 10 mensen op 1 april een weekend doorgebracht in Gastenverblijf Hoogenboom. Een prachtig vakantiehuis, midden in de weilanden. Het gastenverblijf is met enorm veel zorg en oog voor detail ingericht. Smaakvol, warm en.... niet onbelangrijk: brandschoon!!! En wat een aardige mensen. Mijn gezelschap en ik zijn het er over eens: ons volgende weekendje weg in november, zal, als het beschikbaar is, weer zijn op Gastenverblijf Hoogenboom. Een absolute aanrader! Daniella
Rudi en Linda schreef op 14 december 2015 om 21:29:
Het Sinterklaasweekend brachten we met ons gezin door in het schitterende vakantiehuis van Marga. We hebben enorm genoten van het fijne huis, de prachtige ver gezichten en niet in de laatste plaats van elkaar. Het huis vonden we heel praktisch ingericht en heel fijn dat elk gezin over een eigen slaap- en badkamer kon beschikken.
Lisanne schreef op 10 december 2015 om 04:44:
Wij, een vriendinnengroep van 9 personen, hebben in november een volledig weekend gebruik gemaakt van het gastenverblijf. Een fijne ontvangst door Marga en werkelijk aan alles was gedacht. Een super schoon verblijf, er was geen vuiltje te bekennen!, nieuwe meubels en een ruime badkamer met daarbij een erg mooi uitzicht. Je hebt hier alle rust en wordt door niemand gestoord. Een echter aanrader!
Willem uit Hongarije schreef op 26 november 2015 om 12:13:
Wij zijn vier dagen te gast geweest en hebben genoten van de rust. Als je, zoals ik, in het buitenland woon en niet zo heel lang meer te leven heb, zoek je een plek waar je rustig je vrienden en familie kan ontvangen om nog eens bij te praten en, zo is het nu eenmaal, met het idee in je achterhoofd dat het de laatste ontmoeting kan zijn, afscheid te nemen. We hebben dus veel gebruikt gemaakt van het koffiezetapparaat en de woonruimte die door gasten te gebruiken is. We hebben enorm genoten van de rust en de vrijheid.
  • Gastenverblijf Hoogenboom - Willeskop 85 - 3417 MC Montfoort - Tel. +31 (0)6 13 27 34 93