Arrangementen

Workshop “De Broedkorf 1” (prijs op aanvraag).
Bij Mandenmakerij de Broedkorf te Oudewater maakt u een krans van verse wilgentenen onder begeleiding van de mandenmaker zelf. Hij zal u meenemen in zijn passie voor zijn vak. Incl. koffie/thee met iets lekkers. Tijdsduur ca 3 uur.
Min. 4 personen, max. 8 personen.

Workshop “De Broedkorf 2” (prijs op aanvraag).
Bij Mandenmakerij de Broedkorf te Oudewater vlecht u een echte broedkorf, die bij o.a. de eend erg in trek is, onder begeleiding van de mandenmaker zelf. Hij zal u meenemen in zijn passie voor zijn vak. Incl. koffie/thee met iets lekkers. Tijdsduur ca 3 a 4 uur.
Min. 3 personen, max. 6 personen.

Bovenstaande workshops zijn ook afzonderlijk te boeken (op een willekeurige dag van de week, in overleg) i.c.m. een overnachting in Gastenverblijf Hoogenboom.
U kunt geheel vrijblijvend informatie bij ons opvragen via contact@gastenverblijfhoogenboom.nl of via tel. 06-13 27 34 93.

Arrangement “Kijk en Kaas” (prijs op aanvraag)
(o.b.v. 2 pers. p. kamer)

U arriveert bij Gastenverblijf Hoogenboom vroeg in de middag. Bij aankomst wordt u een kopje koffie/thee aangeboden waarna u in uw ruime tweepersoonskamer uw bagage kunt neerzetten. Hierna wordt u verwacht bij Kijk- en Kaasboerderij Van der Werf te Reeuwijk (routebeschrijving krijgt u mee). Onder leiding van de boerin maakt u een eigen kaasje welke u na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. De workshop duurt 2½ uur. Dit is inclusief een kopje koffie/thee en een glaasje wijn met een blokje boerenkaas na afloop.
Min. 4 personen, max. 8 personen.

Na een energieke middag is het goed uitrusten in Gastenverblijf Hoogenboom in uw mooie tweepersoonskamer voorzien van alle gemakken alwaar u heerlijk kunt overnachten. De volgende morgen geniet u van een uitgebreid ontbijt in onze ontbijtruimte met uitzicht over de polder.

Dit arrangement is te boeken van maandag t/m zaterdag. Tijden in overleg.

  • Gastenverblijf Hoogenboom - Willeskop 85 - 3417 MC Montfoort - Tel. +31 (0)6 13 27 34 93