Arrangementen

Culinair arrangement “De Schans” € 123,00 p.p.p.n.
(o.b.v. 2 pers. p. kamer)

U arriveert in de namiddag bij Gastenverblijf Hoogenboom waar u gastvrij ontvangen wordt met koffie/thee en wat lekkers. U krijgt de beschikking over een mooie tweepersoonskamer voorzien van alle gemakken alwaar u heerlijk kunt overnachten. Voor de avond (vanaf 18.00 uur) is er voor u een tafel gereserveerd bij het naastgelegen restaurant De Schans (250 m) alwaar u een geheel verzorgde avond wordt aangeboden.
Relax en geniet!

• Aperitief
• Huiscocktail
• Amuses
• 4 gangen verrassingsmenu
• Wijnarrangement
• Koffie met lekkernijen

Na een landelijke nachtrust in Gastenverblijf Hoogenboom geniet u van een uitgebreid ontbijt in onze ontbijtruimte met uitzicht over de polder.

Dit arrangement kan op alle dagen van de week geboekt worden, m.u.v. dinsdag en woensdag.

Wilt u uw dag creatief benutten, dan kunt u bovenstaand arrangement uitbreiden met een van de onderstaande workshops:

Workshop “De Broedkorf 1” € 25,00 p.p.
Bij Mandenmakerij de Broedkorf te Oudewater maakt u een krans van verse wilgentenen onder begeleiding van de mandenmaker zelf. Hij zal u meenemen in zijn passie voor zijn vak. Incl. koffie/thee met iets lekkers. Tijdsduur ca 3 uur.
Min. 4 personen, max. 8 personen.

Workshop “De Broedkorf 2” € 50,00 p.p.
Bij Mandenmakerij de Broedkorf te Oudewater vlecht u een echte broedkorf, die bij o.a. de eend erg in trek is, onder begeleiding van de mandenmaker zelf. Hij zal u meenemen in zijn passie voor zijn vak. Incl. koffie/thee met iets lekkers. Tijdsduur ca 3 a 4 uur.
Min. 3 personen, max. 6 personen.

Bovenstaande workshops zijn ook afzonderlijk te boeken (op een willekeurige dag van de week, in overleg) i.c.m. een overnachting in Gastenverblijf Hoogenboom.
U kunt geheel vrijblijvend informatie bij ons opvragen via contact@gastenverblijfhoogenboom.nl of via tel. 06-13 27 34 93.

Arrangement “Kijk en Kaas” € 79,00 p.p.p.n.
(o.b.v. 2 pers. p. kamer)

U arriveert bij Gastenverblijf Hoogenboom vroeg in de middag. Bij aankomst wordt u een kopje koffie/thee aangeboden waarna u in uw ruime tweepersoonskamer uw bagage kunt neerzetten. Hierna wordt u verwacht bij Kijk- en Kaasboerderij Van der Werf te Reeuwijk (routebeschrijving krijgt u mee). Onder leiding van de boerin maakt u een eigen kaasje welke u na afloop van de workshop mee naar huis mag nemen. De workshop duurt 2½ uur. Dit is inclusief een kopje koffie/thee en een glaasje wijn met een blokje boerenkaas na afloop.
Min. 4 personen, max. 8 personen.

Na een energieke middag is het goed uitrusten in Gastenverblijf Hoogenboom in uw mooie tweepersoonskamer voorzien van alle gemakken alwaar u heerlijk kunt overnachten. De volgende morgen geniet u van een uitgebreid ontbijt in onze ontbijtruimte met uitzicht over de polder.

Dit arrangement is te boeken van maandag t/m zaterdag. Tijden in overleg.

  • Gastenverblijf Hoogenboom - Willeskop 85 - 3417 MC Montfoort - Tel. +31 (0)6 13 27 34 93